BLACK STONES

2013-01-29 | 19:38:10
 
Hade mycket att göra igår efter helgens alla beställningar! Så himla överlycklig :) Fashionell har även börjat få kunder från utlandet vilket också är superkul! Har kunder i Norge, Tyskland och Australien nu. En av kedjorna (lionking necklace) är slutsåld men jag satt och beställde nya idag så de kommer nog inom en vecka igen och nyheter är påväg!
 
Jag måste bara visa er detta fina armband jag fick av finaste Carro i julklapp! En spontan liten klapp som jag öppnade på julafton. Så jävla fin!! Den går i silver och har svarta stenar runt sig. Tack igen wifey 
 
 
 
 
Kategori:Shopping | Datum:2013-01-29 | Tid:19:38:10


SPACE

2013-01-28 | 12:29:46
 
Tänkte visa er mitt fina skal jag fick av min syster i julklapp! Tror det kommer från Urban Outfitters men är inte säker. Den är väldigt fin i alla fall :)
 
 
Kategori:Shopping | Datum:2013-01-28 | Tid:12:29:46


BRA

2013-01-27 | 13:17:02
 
Kan ha köpt en av världens mjukaste och skönaste spetsbhar. Från H&M för en hunka. Så värt!
 
 
 
Kategori:Shopping | Datum:2013-01-27 | Tid:13:17:02


GOLD SWAG with FANNY LYCKMAN

2013-01-25 | 20:26:01
Min snygga vän Fanny rocker i ett "Gold swag necklace" från Fashionell.se! Tänkte köra på något helgerbjudande imorgon eftersom det varit löning och allt! Har ni kollat Fannys blogg någon gång? Om inte så GÖR DET. Det är ett måste, ni kommer fastna!

 
 
 
Kategori:Fashionell | Datum:2013-01-25 | Tid:20:26:01


TÄVLING

2013-01-24 | 22:48:04
 
Har en liten tävling på Instagram där man kan vinna denna halsband från Fashionell.se!
Tänkte för er som inte har instagram (ellinorak) och vill vara med och tävla, skriv här om ni också vill vara med och tävla om det! :)
 
Tävlingen avslutas på söndag <3
 
 
 
Kategori:Creative | Datum:2013-01-24 | Tid:22:48:04


NALLE

2013-01-22 | 11:57:11
 
Min lilla nalle har haft en svacka även han den här vintern. För några månader sedan så fick vi reda på att han har artros i båda frambenen vilket gjort att han gått väldigt slött, inte varit lika pigg och sprallig som han brukar vara. Han får nu smärtlindrande tabletter varje morgon och kväll och skall gå på det livet ut.
 
Kasper kastrerades för ca 2 år sedan och innan det var han alltid helt crazy på vintrarna, varenda gula fläck skulle slickas på och sedan kissas över. Man stannade varenda meter nästan. Han visade även sina "manliga" (haha) sidor mot andra hundar och var på helspänn vid hundmöten. Så att kastrera honom kändes helt rätt.
 
Nu har han varit helt lugn sedan han kastrerades, men denna vinter har han haft samma tendenser som innan kastreringen. Han har varit ovanligt pigg och inte så lyhörd, drar gärna (vilket han normalt sett inte gör, han går otroligt fint i kopplet och när han är lös) så för någon vecka sedan insåg veterinären att han fått för stark medicin, därför var han så överenergisk. Nu har vi minskan medicinen till rätt mängd så nu börjar han bli som vanligt igen, min lilla skrutt. Det är helt sjukt vilken kärlek man hartill dessa djur, speciellt som vår första hund. Än idag efter att vi haft honom i snart 3 år så kan jag jag inte hålla mig från att pussa på honom när man ligger och sover i sin säng eller i soffan. ♥
 
 
Kategori:Photos | Datum:2013-01-22 | Tid:11:57:11


SVACKA

2013-01-18 | 19:15:00
Hej hörrni! Jag vet inte riktigt var min bloggning tagit vägen. Jag glömmer bort bloggen till och från, just nu är det enda som snurrar i mitt huvud på dagarna - fashionell och instagram när det gäller uppdateringar. Jag har tappat inspirationen helt till bloggen och det är därför det går dagar innan jag kikar in här.
 
Vet inte riktigt när det hände men det har väl varit lite halvdant sedan ett år tillbaka. Jag tappade nog lusten lite när jag bloggade på VR och det blev ett riktigt "jobb" med krav på ett visst antal inlägg som skulle skrivas dagligen/i veckan. Jag kände inte riktigt av friheten av att blogga om det jag ville - när jag ville. Och tappar man inspirationen så försvinner suget.
 
Jag vet hur det känns när man tycker det är kul att blogga, när inspirationen flödar och det enda man tänker är "detta ska jag blogga om". Hur det känns att göra er glada av roliga inspirationsinlägg om naglar, smycken, to do's, hår, outfits osv. Men just nu finns det inte där. Känner inte lusten till att ta bort mitt nagellack för att lacka om och visa hur. Känner inte lusten att gå ut i kylan när man kommit hem för att fota några bilder när jag ändå känner mig så oinspirerad till klädvalen.
 
ÄH. Nu vet ni. Det blir bättre snart. Våren är snart här och då tror jag att saker på att inspirationen flödar! :) Jag fortsätter i den takt jag känner fram tills dess, vissa dagar blir det mer, andra inte helt enkelt!
 
 
puss på er som hänger med ändå!
 
 
 
Kategori:Creative | Datum:2013-01-18 | Tid:19:15:00


influensa

2013-01-14 | 21:32:00

fina bilder som jag hittade på tumblr

Så var det min tur att åka på influensan. Började känna mig dålig i fredags och blev förkyld och på kvällen rullade både huvudvärken och febern in, KUL. Har legat i sängen hela helgen med feber, huvudvärk, ont i kroppen och snytit upp 1 och en halv toalettrulle, hehe. To much information? Äh! Febern har idag äntligen börjat gå ner lite men förkyldningen, hostan och min stackars onda kropp sitter i.
 
Later guys!
 
 
 
 
 
Kategori:Cool Stuff | Datum:2013-01-14 | Tid:21:32:00


SONS OF ANARCHY

2013-01-09 | 23:23:53
Så sitter man här igen och tittar på Sons of Anarchy, nu är vi inne på mitten av fjärde säsongen och vi är helt fast. Fortfarande så rullar vi avsnitt efter avsnitt och man kan ju inte riktigt hejda sig från att inte se mer utan vi känner oss tvingade att stänga av när klockan närmar sig ett, haha. Lille pappi och jag. :)

Jag trodde aldrig jag skulle tycka att dessa skäggiga karlar var snygga men ACK så fel jag har, dom är ju dödsheta haha! Både Jax och Opie, Juice och deras hojar.. haha. Mums!

pics: tumblr
 
 
 
Kategori:Photos | Datum:2013-01-09 | Tid:23:23:53


My little place

2013-01-07 | 22:46:07


Hej mina vänner!
Kul att ni är med i tävlingen, blir superglad för era fina ord också!
De senaste dagarna har jag jobbat på glitter, svarat på mejl och jobbat med Fashionell. Suttit med lite inköp till våren och nya kedjor är på ingång och massa snygga solglasögon! Jag blev inringd till glitter imorgon också, vi ska röja på lagret så jag ska strax krypa ner i sängen. Efter jobbet ska jag och min fina Carro hänga och jag ska göra hennes naglar!
 
Jag tänkte bara visa er mitt inimini "kontor", hihi. Det som får plats på bordet är skrivaren som går varmt varje dag med följesedlar och andra utskrifter, min dator och lite papper och pennor, häftapparat, visitkort mm. Det vackra som står på skrivaren är mina finfina skor som kom i veckan.. Jag beställde dem i mellandagarna och trodde jag prickat in perfekta 38,5or... men jag hade kollat fel! Så störande! Så dessa är i stl 38 och de är för små så jag måste skicka tillbaka och byta storlek. Älskar dem i alla fall, Nike air force 1. Fina grejer det där!

Nu ska jag utse en vinnare av tävlingen, sedan fixa några ordrar och sedan sova! Puss!
 
 
 
 
Kategori:Creative | Datum:2013-01-07 | Tid:22:46:07


TÄVLING THIN RINGS

2013-01-05 | 21:01:00
 
 
Vi kör på en tävling såhär i början av året!
Alla får vara med och tävla om detta lilla set med 5 tunna ringar. Ringarna är blandat i stl 14mm-17mm så de är tänka att ha till "fingertopparna" som på bilderna ovan bla. Ringarna kommer från min webbshop Fashionell!
 
Det ni behöver göra är att skriva här att ni är med och lämna er mejladress. Ett plus till er som också bloggar om tävlingen, skriver på instagram med hashtag @ellinorak / #ellinorak / #fashionell. Tävlingen pågår till måndagkväll! PUSS!
 
 AVSLUTAD kl: 22:45
 
 
Kategori:Creative | Datum:2013-01-05 | Tid:21:01:00


BYE BYE 2012

2013-01-01 | 15:19:00
I Januari 2012 bloggade jag fortfarande som VIP-bloggare på Veckorevyn. Det var en månad med väldigt få outfitsbilder då jag kände mig ganska oinspirerad när det gällde bilder och blogg. Men det var även i denna månad som Veckorevyn frågade om jag ville skriva ett repotage till tidningen så jag tog en veckas semester från glitter och jobbade med repotaget hemma! 


Februari månad. När jag kollar tillbaka i arkivet så är även det rätt tomt. Hade nog kvar bloggsvackan lite, postade mest gamla bilder och det hände inte speciellt mycket i livet just nu, vardagen rullade på som vanligt. Jag använde dock min kreativa sida och denna Beyonce teckning skapades. Den är idag fortfarande en av mina favvisar av mina porträtt-teckningar.
 
I mars kom mitt repotage ut i Veckorevyn! Jag blev supernöjd med det och älskade hur de lagt upp bilderna med rubriker och annat. Bilder, texter till bilder och ideer stod jag för. Tidningen är sparad i en låda som minne :) I mars började även tankarna på att starta eget företag spinna.. April! I april var jag fortfarande kvar på Veckorevyn men kände att inspirationen till bloggen och layouten började svalna lite. I och med att jag bytt blogg från blogg.se till VR så var layouten helt annorlunda, jag ville ha en bred blogg med stora bilder så jag kände att jag inte fick ut det jag ville i mina bilder och det gick tyvärr inte att ändra på. Men jag körde på i en lugn takt och längtade till våren :) MAJ! Vår. Värme. Våren kan vara en av de bästa årstiderna. Jag älskar hur allt vaknar till liv på våren, människor blir lyckligare, träder blir gröna och allt det mörka från slask och vinter försvinner. I maj tog jag mitt pick och pack och slutade på VR och flyttade tillbaka till denna blogg. Som jag saknat den! Inspirationen var på topp och mitt i allt det startade jag företag! Jag har aldrig ångrat VR, det var kul att testa på något nytt och den dagen VR själva mejlade mig och frågade om jag ville jobba som bloggare åt dem kommer jag aldrig glömma!  
 
 
 
Juni månad. En av mina absolut favoritmånader! Sommaren är i full gång, kvällarna är ljusa...... och jag fyller år! 21 år fyllde jag i år, på självaste midsommardagen. Det var även första gången någonsin som jag jobbade på min födelsedag, haha! Tidigare när man gick i skolan så hade jag ju alltid lov på min dag. Det blev en del outfits och jag hade fått tillbaka blogglusten igen!
 
 
 
 
Juli bestod av jobb som vickande butikschef, sol och slitna jeansshorts. Jag jobbade mycket med shortsen innan de skulle lanseras, även med smycken till min kommande egna webbshop! I slutet av juli hade jag dock semester och drog till Turiket med mamma och syster!
 
 
I augusti bar jag härliga sommaroutfits och köpte en av mina favoritjackor, en skinnjacka från h&m som jag bär nästan jämt. Gjorde en ombre-tutorial på Carro hår jag fixade som kom med på blogg.ses startsida. Jag släppte även min första kollektion shorts i ett samarbete med JFR.se. En kollektion på 15 shorts som jag klippt till, blekt, färgat, nitat och slitit ner till sommarens härligaste färger! Ett sjukt roligt samarbete och Jennifer som driver JFR är en underbar människa som hjälp mig sjukt mycket nu när jag har en egen webbshop! Hon är guld värd!
 
 
 
 
I september tryckte jag min första "like a boss" tröja. Jag gjorde den med ett sånt där tryck som man gör hemma och stryker på från panduro. Man skriver ut trycket via sin bläckskrivare till datorn på pappret som är ett vitt specialpapper. Sedan stryker man det på plagget och drar bort plasten. Jag designade och gjorde trycket på photoshop och det är idag samma tryck som på de nya plaggen! Jag lade upp dessa två bilder på instagram och folk blev som galna! Det var då jag verkligen bestämde mig för att starta en webbshop! :)
 
 
Oktober månad. Det kan vara en av de bästa och roligaste månaderna det här året! Jag öppnade upp dörrarna till min alldeles egna webbshop - Fashionell.se. Namnet hittade jag på efter att ja skrivit upp massa olika alternativ. Fashion(mode)-ell(ell-inor). Det klingade rätt helt enkelt! Efter många månaders slit och planerande så kunde jag äntligen berätta för alla vad jag pysslat med. Jag har skickat efter 60 tröjor för tryck på ett stort tryckeri, gjort massa smycken (handgjorda) och tänkte aldrig att det skulle gå så pass bra som det gjorde! Efter ca 2 veckor så var nästan alla tröjor sålda, smyckerna gick också bra. Så det blev många vändor till posten, superkul!!!! :))))
 
 
I november blev det väldigt mycket med jobb på glitter och fashionell så bloggen hamnade på sidan lite. Ordrar packades och även denna månad blev det många vändor till posten, skönt att ha bil sånna gånger haha. Fick in några nyheter som sålde slut snabbt, "riri necklace" sålde slut snabbt i guld och silver och även "thin rings". Dock finns nu halsbandet i silver och ringarna på lager igen. Guld kommer nog tyvärr aldrig komma in igen, slut hos leverantör. Fick även i november in några nya tröjor, dock inte designade av mig!


December månad. Årets mysigaste månad kanske? Samtidigt en stressig månad. Jag älskar lucia och julen, folk är glada, extra trevliga och det är verkligen en mys-månad! I december så satt jag med inköp, skickade efter en helt ny skiss för tryck och påfyllning av Like a boss tröjor. Passade på att byta modell helt och även köpa in helt nya modeller från en ny leverantör. Jag piercade tragus (örat). Julen firades hemma med familj och släkt, precis som det skall vara.
 
Kategori:Cool Stuff | Datum:2013-01-01 | Tid:15:19:00